Over mij

Mijn naam is  Boy van de Laar, geboren in 1951 in Eindhoven. Ik woon samen met Anja in Heeze. Ik heb vier kinderen: Niels ’77, Eva ’95, Jip ’97 en Joost ’00. Na mijn militaire dienst als KVV-Sportinstructeur heb ik Pedagogiek/Andragogiek gestudeerd. Mijn onderwijscarrière ben ik begonnen als leraar Maatschappijleer. Als hobby deed ik allerlei kunstzinnige cursussen wat uitmondde in een bevoegdheid Handvaardigheid. Dit diploma leidde er toe dat ik docent Beeldende Vorming werd en stopte met het geven van maatschappijleer. Ik heb diverse opleidingen gedaan tijdens mijn werk als docent : Deeltijdopleiding Academie Beeldende Vorming in Tilburg en Avondopleiding Academie  Industriele Vormgeving (Schilderen en Beeldhouwen) in Eindhoven. 

In 2016 heb ik mijn onderwijscarrière aan het Sondervick College te Veldhoven na 36 jaar afgesloten. Als hobby volg ik de opleiding Monumentale Kunst/Mixed Media  (Projectatelier mixed media) aan de Gemeentelijke Academie voor Schone Kunsten Arendonk.

Op 30 juni 2021 heb ik in Arendonk het “Bewijs van beroepskwalificatie ” mogen ontvangen van de opleiding: “Beeldend kunstenaar: projectatelier met inbegrip van de beroepskwalificatie beeldend kunstenaar niveau 4 van de Vlaamse kwalificatiestructuur”   

Ik  ben in september 2021 begonnen aan  twee jaar Specialisatie en daarnaast ga ik een dag in de week naar de afdeling grafiek. Ondertussen is het juni 2023 en sluit ik de opleiding Specialisatie Projectatelier Mixed Media af.

Geslaagd voor de Specialisatie.